Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 38, Delfgauw

Openingstijden

Ma - Vr 08:00 - 18:00

Zakelijk zonnepanelen kopen voor bedrijven

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen met subsidie

Zonnepanelen kopen en laten monteren op uw kantoor of bedrijfspand is altijd interessant. Het levert uw bedrijf, instelling of organisatie vele voordelen op en u bespaart nu en in de toekomst veel geld.
Zo profiteert u van belastingvoordeel door Energie Investeringsaftrek (EIA) die door de Nederlandse overheid in 2016 is ingesteld. Voor bedrijven met een aansluiting zwaarder dan 3x80A is het niet mogelijk om van de EIA gebruik te maken. Deze bedrijven kunnen wel gebruik maken van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie subsidie (SDE subsidie) indien uw zonnepanelen systeem een vermogen heeft boven de 15kwp. De SDE subsidie heeft een looptijd van 15 jaar, waardoor het aanschaffen van zonnepanelen ook voor bedrijven met een hoog energieverbruik interessant is.

Milieubewust ondernemen

Naast de positieve invloed op het duurzaam ondernemen verhoogt de plaatsing van zonnepanelen de waarde van uw pand.
Zonnepanelen zijn dus een duurzame investering. Gezien de stijgende energieprijs, neemt de waardevermeerdering als gevolg van zonne-energie ook toe! Eén van de grootste milieubewuste stappen die u als ondernemer kunt nemen, is het overstappen op een duurzame energiebron zoals zonne-energie. Zonne-energie is een schone, stille vorm van energie die uiterst milieuvriendelijk is. Word onafhankelijker van energiebedrijven en zet vandaag de eerste stap om eigen energie op te wekken!

Hoe kunnen wij helpen?

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om het hele proces van het kopen en het monteren van zonnepanelen op daken efficiënt en goed uit te voeren. Door het uitvoeren van onze dak-check krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij uw bedrijf, instelling of onderneming kunnen bieden. Onze adviseurs nemen snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat u altijd het beste rendement uit de zonnepanelen haalt.

Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via 0152024999 of stuur een e-mail naar info@medhurstsolarsystems.nl.
Wij helpen graag en advies is altijd vrijblijvend en gratis!