Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 38, Delfgauw

Openingstijden

Ma - Vr 08:00 - 18:00

Zonnepanelen kopen particulieren

Zonnepanelen op het dak van je huis

SunEnergie verkoopt en monteert dagelijks zonnepanelen op daken van particulieren in heel Nederland. Wij leveren alles wat nodig is voor een compleet zonne-systeem. Naast zonnepanelen leveren wij ook omvormers, bevestigingsmaterialen, bekabeling en stekkers. Uiteraard worden deze producten geleverd met garantie en alle materialen zijn gecertificeerd en voorzien van de juiste keurmerken.
Doe onze dak-check en kom er snel achter of je dak geschikt is en hoeveel je kan besparen.

Montage van zonnepanelen

Na de aankoop van zonnepanelen zorgen wij voor een snelle en vakkundige montage van de zonnepanelen. Al onze gediplomeerde montageteams beschikken over up-to-date kennis met betrekking tot alle werkzaamheden. Kijk voor meer informatie op de pagina montage.
Wij leveren en monteren door heel Nederland.

 

Hoe kunnen wij helpen?

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om het hele proces van het kopen en het monteren van zonnepanelen op daken efficiënt en goed uit te voeren. Door het uitvoeren van onze dak-check krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Onze adviseurs nemen snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat je altijd het beste rendement uit de zonnepanelen haalt.

Voor vragen of advies kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via 0152024999 of stuur een e-mail naar info@medhurstsolarsystems.nl.

Wij helpen graag en advies is altijd vrijblijvend en gratis!