Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 38, Delfgauw

Openingstijden

Ma - Vr 08:00 - 18:00

Omvormers

Omvormer voor zonnepanelen

Zonnepanelen wekken gelijkstroom op. Om deze gelijkstroom om te zetten in wisselstroom, zoals ook de stroom via het elektriciteitsnet wordt geleverd, is een omvormer nodig.
Huishoudens en bedrijven kunnen direct gebruik maken van de wisselstroom die door de omvormer wordt geproduceerd. Als er meer elektriciteit wordt opgewekt dan er zelf gebruikt wordt dan wordt de stroom automatisch terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Omvormers maken geluid en geven lichte straling af. Hierdoor is het raadzaam om vooraf goed na te denken over de plaats waar de omvormer geïnstalleerd gaat worden.

Hoe kunnen wij helpen?

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om het hele proces van het kopen en het monteren van zonnepanelen op daken efficiënt en goed uit te voeren. Door het uitvoeren van onze dak-check krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Onze adviseurs nemen snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat je altijd het beste rendement uit de zonnepanelen haalt.

Voor vragen of advies over omvormers kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via 0152024999 of stuur een e-mail naar info@medhurstsolarsystems.nl.
Wij helpen graag en advies is altijd vrijblijvend en gratis!