Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 38, Delfgauw

Openingstijden

Ma - Vr 08:00 - 18:00

Zonnepanelen kopen en laten monteren

Zelf stroom opwekken met zonnepanelen

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf zonnepanelen te kopen en heel eenvoudig eigen stroom op te wekken. Zonnepanelen wekken stroom op en de omvormer zet deze stroom om in bruikbare stroom voor huishoudens en bedrijven.

Om een zo optimaal mogelijk rendement uit zonnepanelen te behalen zijn een aantal zaken belangrijk om vooraf rekening mee te houden.

Positionering en plaats

De meeste zonnepanelen worden op daken geplaatst, maar ook een tuin opstelling van zonnepanelen behoort tot de mogelijkheden.
Het belangrijkste om een zo hoog mogelijk rendement opleveren is dat de panelen zoveel mogelijk zonlicht opvangen. De beste positionering van de zonnepanelen is zuid/oost tot zuid/west met een hellingshoek van 15 tot 60°C.

Vermijd schaduw

Schaduw op zonnepanelen heeft een negatief effect op het rendement. Staat er bijvoorbeeld een schoorsteen of dakkapel op het dak of zorgt een boom voor schaduw dan heeft dit een negatief effect op het rendement. Als het niet mogelijk is om deze schaduw te vermijden dan is de keuze van het soort zonnepanelen heel belangrijk.
Wij helpen je vanzelfsprekend graag met het bepalen welk soort zonnepaneel het best geschikt is voor je dak.

Ventilatie

Verder is een goede ventilatie ook van belang om optimaal rendement uit zonnepanelen te halen. Zonnepanelen die te warm worden, omdat een goede ventilatie ontbreekt leveren minder op. Wij monteren zonnepanelen zo dat er altijd een goede ventilatie is en het optimale rendement gegarandeerd is.

Hoe kunnen wij u helpen?

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om het hele proces van het kopen en het monteren van zonnepanelen op daken efficiënt en goed uit te voeren. Door het uitvoeren van onze dak-check krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Onze adviseurs nemen snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat je altijd het beste rendement uit de zonnepanelen haalt.

Voor vragen over de aanschaf van zonnepanelen of advies kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via 0152024999 of stuur een e-mail naar info@medhurstsolarsystems.nl.
Wij helpen graag en ons advies is altijd vrijblijvend en gratis!