Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 38, Delfgauw

Openingstijden

Ma - Vr 08:00 - 18:00

Monteren van zonnepanelen

Zonnepanelen (laten) monteren

Alle zonnepanelen installateurs van Medhurst Solar systems zijn vakbekwaam en volledig gecertificeerd. Hierdoor ben je er zeker van dat de montage van zonnepanelen veilig, snel en vakkundig uitgevoerd zal worden. Voor een professionele installatie en montage van zonnepanelen ben je bij Medhurst Solar systems aan het juiste adres.

Montage zonnepanelen

Medhurst Solar systems beschikt over speciale montagesystemen, zodat je ervan verzekerd bent dat de zonnepanelen stevig en betrouwbaar aan elk specifiek dak zijn bevestigd. Wij bevestigen zonnepanelen op platte, schuine en vlakke daken van woningen, kantoren en bedrijfspanden.

Veilige installatie met optimaal rendement

Onze zonnepanelen installateurs monteren zonnepanelen zodanig, dat deze optimaal rendement opleveren en tegelijkertijd bestand zijn tegen ieder weertype. Vanzelfsprekend sluiten wij de omvormers veilig en netjes aan en leggen we de kabels aan naar de meterkast, zodat je direct kan beginnen met het opwekken van je eigen duurzame stroom!

Zelf installeren

Indien je ervoor kiest om de zonnepanelen zelf aan te leggen, helpen wij graag met deskundig advies. Om geen risico’s te lopen met elektriciteit en tijdens het werken op het dak, raden wij aan gebruik te maken van onze montage specialisten. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de hele zonnepanelen installatie naar behoren werkt.

Hoe kunnen wij helpen?

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om het hele proces van het kopen en het monteren van zonnepanelen op daken efficiënt en goed uit te voeren. Door het uitvoeren van onze dak-check krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Onze adviseurs nemen snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat je altijd het beste rendement uit de zonnepanelen haalt.

Voor vragen of advies kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via 0152024999 of stuur een e-mail naar info@medhurstsolarsystems.nl.
Wij helpen graag en advies is altijd vrijblijvend en gratis!