Adres

Verlengde Spiegelmakerstraat 38, Delfgauw

Openingstijden

Ma - Vr 08:00 - 18:00

Verkoop zonnepanelen

Over Trina zonnepanelen

Trina Solar is wereldwijd een van de grootste producenten van zonnepanelen. Opgericht in 1997 en sinds 2007 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Trina Solar is een Tier 1 producent en wordt gezien als een van de meest financieel gezonde zonnepanelen fabrikanten ter wereld.

Trina Vertex Mono 395 W

Het zeer fraaie Trina Vertex S 395 Wp Mono HC all Black paneel levert een bijzonder hoog vermogen op een relatief klein oppervlak.
Het Trina Vertex S 395 Wp Mono HC all Black zonnepaneel heeft ultra dunne zwarte busbars en is nagenoeg geheel zwart. Dit zonnepaneel is bovendien perfect ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft vermogen, efficiëntie, afmetingen, gewicht, design, mechanische belasting en betrouwbaarheid.
Met een efficiëntie van 20,5% presteert dit zonnepaneel uitstekend. De lage temperatuur coëfficiënt van 0,34 zorgt ervoor dat dit paneel ook bijzonder goed presteert bij hogere temperaturen.

15 jaar fabrieksgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar.

Technische gegevens

Wp vermogen:
Celtype:
Aantal cellen:
Paneelefficiëntie:
Power Tolerance:
Systeemvoltage:

Afmetingen
Lengte:
Breedte:
Kaderdikte:
Kaderkleur:
Gewicht:

Fabrieksgarantie
Productgarantie:
Prestatiegarantie:

395 Wp, 400 Wp
Monocrystalline
120
20,05%
0 tot 5 watt
1500


1.754 mm
1.096 mm
33 mm
zwart
21 kg


15 jaar
25 jaar

Trina 395 zonnepaneel - Medhurst Solar systems

Hoe kunnen wij helpen?

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om het hele proces van het kopen en het monteren van zonnepanelen op daken efficiënt en goed uit te voeren. Door het uitvoeren van onze dak-check krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Onze adviseurs nemen snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat je altijd het beste rendement uit de zonnepanelen haalt.

Voor vragen of advies over de aankoop van zonnepanelen kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via 0152024999 of stuur een e-mail naar info@medhurstsolarsystems.nl.
Wij helpen graag en advies is altijd vrijblijvend en gratis!